OPENBAAR GEBIED

In een nieuwe buurt hoort een mooie en functionele openbare ruimte. Denk daarbij aan wandelpaden, de inrichting van straten en groene gebieden. Son buro voor tuin & landschapsontwerpen zal een ontwerp maken voor het openbaar gebied. 

Uit de reacties die eerder binnen kwamen op deze website blijken een groene opslagplaats voor regenwater (wadi) en ruimte voor kruiden en bloemen die goed zijn voor de biodiversiteit, het meest gewild in de directe omgeving. Met deze reacties en suggesties gaat de landschapsontwerper aan de slag. Over het vervolg houden we de omgeving op de hoogte. 

OPENBAAR GEBIED

In een nieuwe buurt hoort een mooie en functionele openbare ruimte. Denk daarbij aan wandelpaden, de inrichting van straten en groene gebieden. Son buro voor tuin & landschapsontwerpen zal een ontwerp maken voor het openbaar gebied. Voordat de ontwerpers  daarmee aan de slag gaan, horen zij graag eerst de suggesties en ideeën uit de omgeving.

Op het reactieformulier ziet u verschillende voorbeelden waar u op kunt reageren. Bijvoorbeeld een speelplek voor kinderen of een moestuin voor bewoners. Of ruimte voor kruiden en bloemen die goed zijn voor de biodiversiteit. Het is ook mogelijk om een buffer voor regenwater (wadi) te maken die soms droog staat en soms nat is.

U kunt aangeven welk voorbeeld aanspreekt en welke suggesties u heeft.